ECHIPA

Valoarea oricărui loc o dau oamenii

Echipa Yoga Hub s-a format pe baza calităţilor umane şi profesionale ale fiecăruia dintre membrii săi. Conceptul nostru de echipă este însă unul mai larg decât strictul sens al instructorilor care susţin clase, echipa noastră se referă şi la colaboratorii Yoga Hub, atât din ţară cât şi din străinătate, sunt practic oameni de la care am învăţat sau de la care vrem să învăţăm; de asemenea şi de la ambasadorii Yoga Hub, oameni care îndrăgesc yoga, ne împărtăşesc viziunea şi care doresc să ne susţină.

Erica Nagy

Instructor Yoga şi Partener

Într-un cuvânt, m-aş descrie ca fiind un Sadhaka (căutător sau aspirant). Sunt deja 5 ani şi jumătate de când practic yoga, iar din 2015 m-am dedicat dezvoltării unei profesii din practica mea personală. Am înfiinţat Yoga Academy România, alături de persone dedicate acestei practici, în colaborare cu o şcoală recunoscută internaţional, oferind astfel un cadru de formare şi dezvoltare tuturor celor interesaţi de acest domeniu.

Pasul de a forma Yoga Hub împreună cu Cristina, alături de oameni dedicaţi, este materializarea clară a intenţiei setate acum 2 ani când deschiderea unui studio părea doar un vis frumos.

Am absolvit facultatea de Comunicare și Relaţii Publice, activând ulterior în domeniul publicităţii din postura de antreprenor, alternând cu profesia de agent imobiliar pe segmentul rezidenţial de lux şi birouri, în cadrul unor agenţii imobiliare de prestigiu. Suma experienţelor mele atât profesionale cât şi personale m-au adus către practica şi predarea yoga, pe care o fac cu dedicaţie atât pentru mine cât şi pentru cei din jurul meu.

PROFESOR YOGA ACREDITAT DE YOGA ALLIANCE PROFESSIONALS

Profesor de yoga 500H

Profesor de yoga acreditat
200H Yoga TTC în Hatha Yoga
Bindusar Yoga Kendra Risikesh India (valid Yoga Alliance UK) – martie – decembrie 2015

Profesor YinYoga acreditat
50H Yoga TTC în Yin Yoga
Glo Yoga (valid Yoga Alliance US) – mai 2016

Profesor yoga acreditat
300H Yoga TTC în Vinyasa Yoga
Sampoorna Yoga, Goa India (valid Yoga Alliange US and Yoga Alliance UK) – ianuarie – februarie 2017

Seminar Glo Yoga mai 2015
○ Healthy, happy back
○ Arm balancing and inversions
○ Progressive backbends
○ Yoga therapy for lower back, hips, knees and feet
○ Yoga therapy for upper back, neck, shoulders, elbows and wrists
○ Fundamentals and safety of pregnancy in group classes
○ Teaching and incorporating pregnancy in group classes


Assistant Teacher Instructor
în cadrul cursurilor de Yoga Teacher Trainer desfășurate de YAR – Bindusar Yoga School – ianuarie 2016 – prezent

Cristina Lundin

Instructor Yoga şi Partener

Nu ştiu dacă yoga m-a ales pe mine sau eu am ales yoga. Dar acum ştiu că yoga a făcut parte tot timpul din viaţa mea, chiar dacă nu la nivel conştient. Am iubit întotdeauna cititul, beletristica, iar acea concentrare şi ‘pierdere’ de sine într-o carte, este un tip de yoga. Şi tot ceea ce am învăţat de-a lungul timpului m-a condus la convingerea că yoga este ştiinţa care îţi modelează viaţa.

Am absolvit Facultatea de Litere a Universității Bucureşti, urmându-mi firesc pasiunea, însă am acceptat întotdeauna provocarea de a mă perfecţiona în alte domenii.

După mulţi ani de activitate în marketing şi comunicare, dezvoltând departamentul de marketing al Ericsson în România, facând apoi parte din echipa care a deschis primul mall din Romania, Bucureşti Mall, tranzitând către dezvoltarea imobiliară de anvergură în Raiffeisen Evolution, am ales antreprenoriatul. Mai exact, dezvoltarea imobiliară pe segment rezidenţial, reuşind astfel să finalizez câteva proiecte de care sunt mândră, printre care şi imobilul în care azi se află studioul Yoga Hub.

Sportul este un alt lucru pe care l-am iubit şi care m-a definit în variate forme. În urmă cu şase ani, am descoperit o noua formă de ‘yoga’ – alergarea în aer liber pe orice vreme. Aşa am ajuns să “colecționez” medaliile de la cele peste zece semimaratoane şi maratoane la care am participat în ultimii ani. Ca o consecinţă a alergării, după antrenamente intense de sute de kilometri, am ajuns să descopar benefiicile practicării yoga în sală. La început timid, ca pe o metodă de stretching sau tonifiere musculară, iar de aproape doi ani, pentru sentimentul de linişte şi pace interioară pe care îl am la sfarşitul unei clase de yoga.

Apoi, în mod firesc, am ales să aprofundez filozofia şi practica yoga, calificându-mă ca yoga trainer, după un curs de 200 ore de yoga, pe durata a şase luni.

Descoperirile personale în această perioadă de studiu intens m-au făcut să înţeleg că trebuie să dăruiesc mai departe ceea ce am învăţat. Aşa a luat naştere ideea înfiinţării Yoga Hub, împreuna cu Erica, având alături de noi o echipa entuziastă de traineri profesionişti.

Predând yoga îmi doresc să împartăşesc studenţilor mei atât cunoştinţele cât şi bucuria dobândite din propria mea practică. Entuziasmul meu, experienţa colegilor mei de la Yoga Hub şi dorinţa voastră de a ne urma pe drumul practicării acestei minunate ştiinţe ne va modela tuturor viaţa. În cel mai frumos mod!

PROFESOR YOGA ACREDITAT

Profesor de yoga 200H

Profesor de yoga acreditat
200H Yoga TTC
Bindusar Yoga Kendra Risikesh India (Yoga Alliance UK) –septembrie 2016 – martie 2017
○ Hatha yoga
○ Ashtanga yoga
○ Dynamic Breath work

Tania Bordianu

Instructor Yoga şi Pilates

Sunt o persoană mereu în mişcare, curioasă şi plină de entuziasm, în căutare de sine şi de tot ce este mai bun pentru ceilalţi. Pasionată de bucătăria raw vegan şi de mişcarea conştientă. Locul în care îmi împărtăşesc pasiunea este studioul de yoga şi pagina personală retetecutania.ro

Pentru că îmi doresc ca fiecare clasă şi seminariile pe care le construiesc să fie un cadou reciproc pentru fiecare, dăruiesc şi primesc cu recunoştinţă în fiecare moment.

PROFESOR YOGA ACREDITAT

Profesor de yoga 200H

Profesor de yoga acreditat
200H Yoga TTC
Bindusar Yoga Kendra Risikesh India (valid Yoga Alliance UK)

Curs instructor Pilates
școala Marga Bălan

Curs Personal Trainer
cu Alfredo Patronise

Curs de formare instructor de gimnastică aerobică
Chișinău

Stagiul de formare instructori: Sportul pentru toți
nivel A și B

Marius Mântulescu

Instructor Yoga

Am început să practic în mod constant yoga de aproape doi ani. Am practicat mai multe stiluri, printre care Hotpod Yoga, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Power Yoga și Ashtanga Vinyasa.

Această practică s-a răsfrânt din ce în ce mai mult în toate aspectele vieții mele, în cele mai pozitive moduri, așa că am decis să aprofundez legătura mea cu tot ceea ce înseamnă yoga și am urmat cursul de instructor acreditat Yoga Alliance (200h) în Rishikesh, India. Am simțit că trebuie să ajung în locul în care s-a născut această știință, să mă apropii de originile ei și să mă conectez cu cei care și-au dedicat viața pentru a înțelege și urma acest sistem complex de valori individuale și colective, această disciplină a corpului, minții și sufletului.
India mi-a oferit experiența pe care o căutam, mi-a deschis calea către o cunoaștere profundă a propriei mele structuri ca ființă și a sadit dorința de a împărtăși aceasta cale cu cât mai multe persoane.

PROFESOR YOGA ACREDITAT

Profesor de yoga 200H

Profesor de yoga acreditat
200H Yoga TTC
World Peace Yoga School Rishikesh, India (Yoga Alliance USA) – 02 martie 2017 – 28 martie 2017

o Hatha Yoga
o Ashtanga Yoga
o Vinyasa Yoga
o Pranayama
o Guided Meditation
o Yoga Philosophy
o Mantras

Workshop
Dylan Werner Yoga – Sofia, Bulgaria – iunie 2017

o Arm Balance Evolution
o Flexibility Fundamentals

Estera Tincă

Instructor Yoga

Bucurie este ceea ce simt aflându-mă în acest spaţiu profesional acum. Este un sentiment care se propagă în toate zonele din viaţa mea, este despre a TRĂI.

Studiile la Limbi Străine, Drept şi Relaţii Internaţionale au fost urmate de o experienţă de doi ani în mediul corporatist. Cred că, în mod surprinzător, tocmai aceasta a fost ultima trambulină care m-a ajutat să mă îndrept spre unde mă aflu acum.

M-am înscris la primul curs de yoga cu specializare în Yin Yoga pentru a-mi adânci practica prin cunoaşterea câştigată. A venit însă la pachet cu un moment magic, când m-am deschis exerciţiului predării chiar dacă, auzeam vocea sabotoare a demonului eşecului. Rezultatul m-a surprins cu totul pentru că a venit să contrazică ceea ce decisesem anterior la nivel mental. Am aflat, aşadar, experimentând de data aceasta, cât de minunat mă simt predând yoga.

Ceea ce a urmat în mod natural a fost cursul care m-a pregătit pe multiple planuri să conduc clase de yoga (Teacher Training Course 200); o călătorie complexă şi frumoasă de 6 luni care nicidecum nu s-a încheiat odată cu examenul final, ci a fost o bornă de mare valoare pe ceea ce înseamnă drumul meu în Yoga. Drum care dincolo de bucurie, înseamnă şi a trăi conştient, armonios, cu autenticitate, deschidere, recunoştinţă. Fiecare dintre noi are posibilitatea de a parcurge şi îmbogăţi cu semnificaţie propria cale în Yoga.

PROFESOR YOGA ACREDITAT


Profesor de yoga acreditat
200H Yoga TTC
Bindusar Yoga Kendra Risikesh India (valid Yoga Alliance UK) – septembrie 2016 – martie 2017

Profesor de YinYoga acreditat
50H Yoga TTC
Glo Yoga (valid Yoga Alliance US) – mai 2016

Veronica Alexe

Instructor Yoga

Veronica Alexe și-a petrecut copilaria în lumea sportivilor de performanță, în antrenamente și cantonamente, care făceau parte din viața de zi cu zi a familiei sale – formate din sportivi și profesori. De aceea, primul său pas în carieră a dus-o către o profesie în relații economice  internaționale!
Încercând să stea departe de viața de sportiv sau de profesor, a absolvit facultatea la Academia de Studii Economice București, obținând și un master în marketing.
Viața însă avea alte planuri pentru Veronica. După ce a construit un business de design interior, specializare în corpuri de iluminat, a ales ca alături de partenerul de viata, Richmond Bachia, să înființeze Școala Fitness Scandinavia, în 2009.
Pasiunea pentru sport și sănătate au facut-o să urmeze cursurile de instructor de fitness, antrenament funcțional, BOSU, SFT și Yoga.

În viața plină de agitație, organizari de evenimente și vânzări, Veronica a simțit nevoia acuta să apeleze la niște tehnici de relaxare și așa viața a condus-o încet încet spre Yoga. La început a fost complet atrasă de partea de meditație și relaxare, deoarece de asta avea cel mai mare nevoie la acel moment, dar de-a lungul anilor s-a educat și specializat tot mai profund în tot ceea ce înseamnă Yoga. Veronica se consideră un etern învățăcel, iar una din pasiunile ei cele mai mari este să studieze, drept pentru care cu fiecare ocazie participă la workshop-uri, cursuri și seminarii. În același timp  a descoperit însă că îi place să împărtășească ceea ce a descoperit și cu ceilalți și că rolul de profesor o încarcă pozitiv nespus de mult.

Veronica este profesor YogaAlliance 200h, a finalizat cursul Indian Yoga Academy cu Beko Kaygee din UK și a participat la multe alte workshop-uri și evenimente Yoga din România și din afara țării.

Clasele Veronicăi sunt o combinatie de tehnici de respirație, meditație ghidată, posturi de yoga și relaxare, în funcție de tematica clasei, care variază întotdeauna.

PROFESOR YOGA ACREDITAT


Profesor de yoga acreditat
200H Yoga Alliance
Indian Yoga Academy cu Beko Kaygee UK

Instructor de fitness, antrenament functional, BOSU, SFT

Diana Vișan

Trainer Face Yoga

Povestea începe acum 13 ani, când în urma unor probleme de sănătate destul de serioase, am realizat că trebuie să-mi găsesc singură metodele și mecanismele care să creeze o balanță corectă între ritmul trepidant de viață dat de un job solicitant, într-un oraș obositor și poluat, și liniștea de care avem toți nevoie pentru ne păstra echilibrul, sănătatea fizică și emoțională.
Am reluat activitățile sportive demult uitate, m-am apropiat de yoga și de terapiile alternative, am participa la la numeroase cursuri și simpozioane de dezvoltare personală și am dezvoltat un interes autentic pentru tot ceea ce înseamnă healthy aging.
Fiind în permanenta căutare de informații noi, am descoperit Face Yoga.
Mi-au plăcut atât de mult simplitatea și onestitatea metodei și am fost atât de impresionată de rezultatele pe care le-au obținut practicanții din alte țări, încat am hotărât să devin trainer certificat, ca să pot împărtăși aceste cunoștințe cu oameni care, asemenea mie, doresc să-și mențină sau să-și regăsească tonusul, starea de bine și frumusețea folosind modalități ușor de practicat, noninvazive, nedureroase și cu un raport cost/ beneficiu corect.

PROFESOR ACREDITAT FACE YOGA


Profesor de Face Yoga acreditat
Trainer ‘Strategies for Successful aging’

Alexia Berta

Instructor Yoga

Călătoria mea cu yoga a început destul de devreme în viață. Îmi amintesc de primul meu profesor de yoga, venind acasă ca să mă ajute să-mi găsesc echilibrul și să îmi îmbunătățesc mersul în timp ce m-am născut cu displazie de șold.

Probabil că aveam în jur de 7 ani pe atunci și am devenit fascinată de această practică și legăturile cu India exotică. În primii douăzeci de ani, practica mea a devenit mai regulată și mai riguroasă, când am început să descopăr stilul curgător de Yoga

Spiritul meu neliniștit m-a făcut să călătoresc în jurul Asiei și al subcontinentului Indian, abordând o practică mai liniștită în timpul sarcinii mele în Japonia și, în cele din urmă,făcând pasul pentru a aprofunda conexiunea mea în octombrie 2015, când m-am angajat în călătoria unui Curs de instructor de Yoga de Ashtanga / Vinyasa în Goa, India.

De atunci am invaţat Vinyasa Flow, Hatha Yoga Flow, yoga pentru copii, Yin Yoga şi Aqua Yoga. Am fondat Aqua Om Yoga și Hanoi Swim, ambele inițiative care continuă să crească și să înflorească.

Legând dragostea mea de Apă și mișcare, am început să învăț Aqua Yoga la spa-ul evian din Hanoi la începutul anului 2016. Am fost uimit de vindecarea care poate apărea din elementul apei în sine, dar și abilitatea de a face yoga la dispoziția oamenilor cu mobilitate mai scăzută sau durere cronică, care altfel ar fi dificil să participe la o clasă de yoga în saţă. A face corpul fără greutate și uşor în apă a deschis beneficiile yoga cu adevărat pentru toată lumea, chiar și pentru cei cu probleme de mobilitate.

Mai recent am avut noroc să studiez cu Sebastian Pucelle și Murielle Burellier de la The-Yin Yoga, ambii studenți ai lui Paul & Suzee Grilley. Găsirea liniștei în practica mea personală și unui echilibru între yang și aspectele yin ale practicii yoga a fost o experiență transformatoare. Mi-aș descrie stilul spiritual și meditativ, concentrându-mă asupra schimbărilor subtile interne, precum și asupra aspectelor biomecanice ale practicii.

Sunt inspirată zilnic de către profesorii mei, care sunt lumina care mă ține pe calea mea de învățare, precum și proprii mei studenți, care mă binecuvântează cu bucuria infinită pe care o am în împărtășirea practicii.

Certificări YOGA:

RYT Yoga Alliance World Wide, 200 Hr Ashtanga/Vinyasa TTC, Sampoorna Yoga, Goa/India, octombrie 2015
Aqua Yoga Teacher, White Crow Yoga, Nashville/USA, ianuarie 2016
Kids Yoga Teacher, Lifebright International, Hanoi/Vietnam, martie 2016
Yin Yoga Teacher M1, With-Yin Yoga, Bangkok/Thailand, ianuarie 2017
Biomatic Anatomy, Pelvis and Sacrum, Apostolia Papadamaki, Limassol/Cyprus, februarie 2018
Mindfulness Based Stress Reduction, Palouse Mindfulness, februarie 2018 – prezent

Alte certificări:

Water Safety Instructor, American Red Cross 2012, Fundamentals of Instructor Training, American Red Cross 2012, First Aid and CPR

PROFESOR ACREDITAT YOGA